tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// COMPOSIET GEVELS

/// Composiet gevels, onbeperkte vormvrijheid

Composiet gevels geven uw gebouw de uitstraling die u voor ogen heeft. En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout, metaal of beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij composiet gevels niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Composiet gevels zijn licht en meestal eenvoudig te monteren. Ingewikkelde, zware en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt composiet gevels dan ook financieel zeer interessant. Aangezien composiet onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak hoge en lastig te bereiken situaties. Dit alles maakt composiet gevels zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

Bij nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud kan, met het aanbrengen van composiet gevels, de gevel van uw gebouw op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven.

Desgewenst kan een combinatie met Poly-Metal worden toegepast, waardoor uw composiet gevels een unieke uitstraling krijgen. Meer informatie vindt u op www.Poly-Metal.nl .

Duurzaamheid en milieu
Ons composiet is extreem duurzaam en onderhoudsarm. Het biedt ook de mogelijkheid om met geringe dikte hoge isolatiewaarden te halen.

Composiet maakt het bedachte mogelijk!


Offerte aanvragen

Composiet gevels
Alle “polyester vinnen” aan de Rabobank te Heerenveen.
composiet gevels als koperen gevelelementen
Het koper van Poly-Metal is niet van echt te onderscheiden.composiet gevels
Alle “gouden panelen” van de Goudsouk in Beverwijkcomposiet gevels
Inntel hotel te Zaandam : alles wat wit is (behalve de kozijnen) , is polyester.
Copyright 2015 Belder Prefab.