Kunststof luifel

Home » Kunststof luifel

Wilt u als bedrijf de beste kunststof luifel aanbieden aan uw klanten? Belder heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van polyester producten, waaronder kunststof luifels. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en staan bekend om onze duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Door een kunststof luifel bij ons in te kopen garandeert u uw klanten de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

  • Producten op maat
  • Duurzaam polyester
  • Prefab producten

Bent u op zoek naar kunststof luifel?

U en uw klanten ervaren alleen maar voordelen van onze kunststof luifel

Onze prefab kunststof luifels zijn geschikt voor elke woning. Dankzij het sterke kunststof materiaal loopt u niet tegen beperkingen aan, zoals u die wellicht bij een luifel van hout of beton wel zou ervaren. De luifels zijn gemakkelijk in onderhoud, licht van gewicht en eenvoudig te monteren. We leveren deze in vrijwel elke gewenste kleur. Wilt u uw klanten meer producten van kunststof materialen aanbieden? Bekijk dan onze kunststof dakkapellen en kunststof dakgoten eens.

Kunststof dakkapellen

Stel uw vragen via het contactformulier!

Neem contact met ons op en ervaar onze expertise

Belder is dé specialist in polyester maatwerk uit Wieringerwerf, Noord-Holland. We leveren te allen tijde producten die aansluiten op uw wensen. Drie kernwaarden staan daarbij voor ons hoog in het vaandel: hoogwaardige kwaliteit, service en duurzaamheid. Heeft u vragen over onze producten, zoals onze kunststof luifel, of over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0227 513 900 of stuur een e-mail naar info@belder.nl. Een voorproefje van onze expertise vindt u in ons portfolio.

renovatie_6300meterdakgoot
Belder