tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// POLYESTER STRANDCABINES (vanaf 10 stuks)

/// Polyester strandcabines  (vanaf 10 stuks)

Polyester strandcabines geven precies de uitstraling welke u voor ogen heeft en zijn daarmee een geweldige uitbreiding van uw strandpaviljoen. Ze kunnen in bijna elke kleur worden uitgevoerd, waardoor u de “look and feel” van uw strandpaviljoen kan doorzetten over de volle lengte van uw reeks polyester strandcabines.

Wij kunnen de polyester strandcabines leveren in onze standaard uitvoering, maar het is ook mogelijk deze geheel naar uw wensen uit te voeren. In polyester heeft u een enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling en is bijna elk idee realiseerbaar

Polyester strandcabines zijn ook nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk. Geen lekkende daken of verweerde planken meer of elke winter schilderen. Met onze polyester strandcabines kunt u vele tientallen jaren vooruit.

Polyester strandcabines zijn licht en heel eenvoudig te monteren. Ingewikkelde, zware en dus kostbare constructies zijn overbodig. U zet de strandcabine in slecht 10 minuten in elkaar !!!

Gunstige investering
Onderhoudsarm in combinatie met de extreem lange levensduur maakt dat de polyester strandcabines nu en in de toekomst een enorme besparing opleveren. Voor u is dit dus een financieel zeer interessante investering.

NVSN
U kunt de informatie over onze polyester strandcabines ook vinden op de site van Noordzee Strandnieuws . Voor meer informatie, een persoonlijk advies of een vrijblijvende prijsopgave, kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen.

Polyester strandcabines zijn licht, in 10 minuten te monteren, onderhoudsarm en hebben een zeer lange levensduur.


Offerte aanvragen

 

Onze Polyester strandcabines worden op bestelling gemaakt en zijn daarom leverbaar bij een minimale afname van 10 stuks.

polyester strandcabines
Polyester strandcabines zover je kan kijken. Te zien bij Strandpaviljoen ZUID in Bergen aan Zee.
polyester strandcabines
Polyester strandcabines maken een dagje strand extra aangenaam.
polyester strandcabines
Leverbaar in vele kleuren. U geeft uw polyester strandcabines daarmee de uitstraling die u wenst.
polyester strandcabines
Uw gasten kleden de polyester strandcabines geheel naar eigen wens aan…
Copyright 2015 Belder Prefab.