Composiet dakgoten

Home ยป Composiet dakgoten

Met composiet dakgoten maakt u elke klant tevreden. Daarom leveren we bij Belder composiet dakgoten tegen een scherpe prijs, altijd snel en is alles eenvoudig geregeld. Al meer dan 30 jaar doen we dit met veel passie voor het vak, altijd met een sterke focus op de wensen van onze klanten. Ontdek hoeveel voordelen uw klanten uit hun composiet dakgoten kunnen halen!

  • Producten op maat
  • Duurzaam polyester
  • Prefab producten

Bent u op zoek naar composiet dakgoten?

Composiet dakgoten zijn een aanwinst voor elk gebouw

Composietmateriaal zoals polyester is een ideale bescherming tegen lekkages en is zeer onderhoudsvriendelijk. Hij zet daarnaast nauwelijks uit bij hoge temperaturen. En niet onbelangrijk: het is enorm sterk en daarom bestand tegen bijvoorbeeld harde wind, hagel, strenge vrieskou of andere ongunstige weersomstandigheden. De mechanische weerstand van composiet dakgoten zorgt ervoor dat los materiaal de dakgoot niet gemakkelijk beschadigt. De bescherming tegen uv-straling heeft als groot voordeel dat de dakgoot niet verkleurt. Onze dakgoten zijn in verschillende kleuren te leveren en kunnen projectgebonden worden ontwikkeld. Bekijk het resultaat alvast ons portfolio.

dakgoot

Stel uw vragen via het contactformulier!

Jarenlang gespecialiseerd in de beste kunststoffen

Kies dus voor composiet dakgoten voor uw bedrijf, want kwaliteit en financieel voordeel zijn gegarandeerd! Bovendien staat zorg voor milieu en maatschappij bij Belder uit Wieringerwerf, Noord-Holland, voorop. Met composiet dakgoten kiest u voor duurzaamheid en dat is ons belangrijke streven. Bel naar 0227 513 900, of vraag direct een offerte aan via info@belder.nl. Ontdek bij ons ook de mogelijkheden voor composiet gevels.

renovatie_6300meterdakgoot
Belder