tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// LICHTGEWICHT POLYESTER BALKONS

/// LICHTGEWICHT POLYESTER BALKONS

Polyester balkons zijn door hun geringe gewicht uitermate geschikt bij toepassingen waar geen zware betonnen constructies mogelijk zijn. Bij nieuwbouw, maar vooral bij renovatie of groot onderhoud, bieden lichtgewicht  polyester balkons dan ook grote mogelijkheden.

Transformatie van kantoor tot appartementencomplex:
De laatste tijd worden steeds vaker kantoren omgebouwd tot appartementencomplex. Om het appartement op een vrij eenvoudige wijze een veel luxere uitstraling te geven, wordt dan vaak gekozen voor het plaatsen van een balkon. Bij toepassing van beton komt men voor ingrijpende aanpassingen te staan. Indien men echter kiest voor een lichtgewicht polyester balkon, kan met een veel lichtere draagconstructie worden voldaan. Belder Prefab BV heeft hier veel ervaring mee. Wij adviseren u graag.

Onze lichtgewicht polyester balkons kunnen in vele variaties worden uitgevoerd. Dat is handig bij nieuwbouw, maar vooral bij het vervangen van bestaande balkons. Zo kunnen we de opbouw aanpassen aan de oplegging. Rondom of een punt oplegging. Grote of kleine overspanningen en voorzien van een houten draagconstructie of een vulling met PUR of PIR schuim.

Daarbij kunnen ze geleverd worden met een gladde buitenzijde of juist in structuur, maar wel altijd voorzien van een “anti-slip” toplaag.

Zoals al onze polyester producten, kunnen onze lichtgewicht polyester balkons ook in bijna elke kleur worden geleverd. Kortom, de mogelijkheden zijn groot en toch houdt u met een polyester balkon de kosten laag.

Eigenschappen
De unieke producteigenschappen van polyester zullen u verbazen. Wij kunnen eenvoudig aanpassen aan de door u gewenste brandklasse.

Lichtgewicht polyester balkons zijn ideaal bij de transformatie van kantoren naar een appartementencomplex!


Offerte aanvragen

lichtgewicht polyester balkons
Polyester balkons met houten draagconstructie en grote overspanning.
polyester balkons
Polyester balkons i.c.m. polyester balkonkasten.
polyester balkons
Model “trapezium” , voorzien van balusterankers t.b.v. de balkonhekken.
polyester balkons
Slank balkon, aangepast aan de bestaande situatie.
Copyright 2015 Belder Prefab.