Lichtgewicht polyester balkons, balkonvloeren en galerijen

Home » Polyester balkons

Een prefab polyester balkon is door het geringe gewicht uitermate geschikt voor toepassingen waarbij geen zware betonnen constructies mogelijk zijn. Bij nieuwbouw, maar vooral bij renovatie of groot onderhoud, biedt een lichtgewicht prefab polyester balkon dan ook grote mogelijkheden. Een overzet voor uw balkon op maat of een overschuifbalkon is hierbij een ideale oplossing in Utrecht, Amsterdam en daarbuiten. Dit komt doordat het specifiek ontworpen kan worden om bestaande structuren te complementeren. Het overzet balkon op maat biedt een naadloze integratie met bestaande architectuur.

Transformatie van kantoor tot appartementencomplex met een prefab polyester balkon

De laatste tijd worden steeds vaker kantoren omgebouwd tot appartementencomplex. Een overzet voor uw balkon op maat of een overschuifbalkon kan hierbij een essentiële rol spelen om het appartement op een vrij eenvoudige wijze een veel luxere uitstraling te geven. Bij toepassing van beton komt men voor ingrijpende aanpassingen te staan. Een overzet balkon op maat biedt dan een uitstekend lichtgewicht alternatief. Indien men kiest voor een lichtgewicht prefab polyester balkon, kan met een veel lichtere draagconstructie worden volstaan. Belder Prefab BV uit Wieringerwerf, Noord-Holland, heeft veel ervaring met het implementeren van een overzet balkon op maat.

MGMDZIJN_BELDER.BALKON.SCHIEDAM.4.1.web
lichtgewicht-balkons-aan-tuien

Toepassingen

polyester-overzetbalkon-s

Polyester balkon bekleding

geintergreerd-akoustisch-plafond-s

Polyester balkon met akoestisch plafond

TRAPEZIUM-MULDER-ZAANDAM

Model “trapezium” , voorzien van balusterankers t.b.v. de balkonhekken

polyester-gallerijvloer

Polyester galerij vloer

Polyester balkon - rondom oplegging

Polyester balkon – rondom oplegging

Kik op deze afbeelding voor een vergroting

Polyester balkon - balkonvloer

Polyester balkon – balkonvloer

Kik op deze afbeelding voor een vergroting

Polyester balkon - overzetbalkon

Polyester balkon – overzetbalkon

Kik op deze afbeelding voor een vergroting

Polyester balkon - overschuifbalkon

Polyester balkon – overschuifbalkon

Kik op deze afbeelding voor een vergroting

Polyester balkon - op bouwkundige consoles

Polyester balkon – op bouwkundige consoles

Kik op deze afbeelding voor een vergroting

Film Belder 'How it's done' | RTL-Z

Ook maatwerk polyester producten?

Bel ons voor de mogelijkheden!

Ontdek de vele mogelijkheden van een prefab polyester balkon

Onze lichtgewicht polyester balkons kunnen in vele variaties worden uitgevoerd. Vooral bij het vervangen van bestaande balkons is een overzet voor een balkon op maat of een overschuifbalkon een praktische en efficiënte optie. Zo kunnen we de opbouw aanpassen aan de bestaande constructie, of het nu gaat om rondom of een puntoplegging, grote of kleine overspanningen, en voorzien van een houten draagconstructie of een vulling met PUR of PIR schuim.

Daarbij kan ieder prefab balkon geleverd worden met een gladde buitenzijde of juist in structuur, maar wel altijd voorzien van een ‘antislip’-toplaag.

Net als al onze polyesterproducten kunnen onze lichtgewicht polyester balkons, inclusief overzet voor uw balkon op maat of een overschuifbalkon, ook in bijna elke kleur worden geleverd. Kortom, de mogelijkheden zijn uitgebreid en toch houdt u met een prefab polyester balkon, waaronder een overzet balkon op maat, de kosten laag.

Eigenschappen van polyester

De unieke producteigenschappen van polyester zullen u verbazen. Wij kunnen de producten eenvoudig aanpassen aan de door u gewenste brandklasse.

Lichtgewicht polyester balkons, inclusief overzet balkon op maat, zijn ideaal bij de transformatie van kantoren naar een appartementencomplex!

Neem contact met ons op

Met onze 30 jaar ervaring in de branche kunnen we u inmiddels een hoop kwalitatief hoogwaardige producten van polyester aanbieden. U bent bij ons dan ook niet alleen op de goede plek voor een prefab polyester balkon, maar ook voor overzet voor uw balkon of een overschuifbalkon op maat, polyester dakgoten en kunststof luifels. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0227 513 900 of vraag een offerte aan via info@belder.nl.

Bel mij terug

Heeft u een vraag over onze producten en / of diensten? Onze professionals staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
Belder