Polyester koudebrugelementen

Home » Polyester koudebrugelementen

Polyester koudebrugelementen zijn de ideale oplossing wanneer u problemen heeft met detailleringen bij oudere gebouwen, waarbij de betonnen vloeren en/of wanden doorlopen tot in de buitengevel. Voornamelijk bij vloeren is dit het geval en dit zorgt nagenoeg altijd tot problemen. Dit uit zich in koude die uitstraalt, maar bijna altijd geeft dit ook vochtproblemen.

In bijna alle gevallen kan dit heel eenvoudig worden opgelost door aan de buitenzijde polyester koudebrugelementen aan te brengen. Polyester heeft het voordeel dat het in elke vorm kan worden gemaakt en bovendien heel eenvoudig kan worden voorzien van isolatie. In ons geval wordt hoogwaardige PUR of PIR schuim toegepast. Dikte en type schuim zijn afhankelijk van de betreffende eisen welke aan een bepaalde situatie worden gesteld. U kunt echt alle kanten op.

Naast de praktisch kant hebben polyester koudebrugelementen nog een belangrijk voordeel: door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling, is bijna elk idee realiseerbaar.

Toepassingen

PKBE001-POLYESTER-KOUDEBRUGELEMENTEN-COMPLETE-GEVEL-BEVERWIJK

Met polyester koudebrugelementen het complete gebouw aangepakt.

PKBE002-POLYESTER-KOUDEBRUGELEMENTEN-POLYESTER-DAKRANDEN

Het gebouw volledig opgefrist en de koudebrug problemen opgelost.

PKBE003-POLYESTER-KOUDEBRUGELEMENTEN

De koudebrug problemen opgelost: binnen geen vochtproblemen meer!

PKBE004-POLYESTER-KOUDEBRUGELEMENTEN-POSITIEVE-SPIE

Als geïsoleerde overzetdakrand: bestaande boeideel, daktrim en dakbedekking kunnen blijven zitten.

Film Belder 'How it's done' | RTL-Z

Ook maatwerk polyester producten?

Bel ons voor de mogelijkheden!

Waar u in de traditionele materialen als hout en/of andere gevelbeplating oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester koudebrugelementen niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk. En dus kan uw woning of gebouw op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer ook een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven.

Polyester koudebrugelementen zijn licht en heel eenvoudig te monteren. Ingewikkelde en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt polyester koudebrugelementen  dan ook financieel zeer interessant. Aangezien polyester onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak lastig te bereiken situaties. Dit alles maakt polyester koudebrugelementen zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

Eigenschappen
Polyester is niet gevoelig voor weersinvloeden. Samen met de gunstige eigenschappen van de door ons toegepaste isolatie, lost u al uw koudebrug problemen voorgoed op.

Door het toepassen van polyester koudebrugelementen kunnen uw oudere woningen of gebouw weer vele tientallen jaren mee!

Bel mij terug

Heeft u een vraag over onze producten en / of diensten? Onze professionals staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
Belder