tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// POLYESTER KOLOMMEN

/// Polyester kolommen en leidingkokers

Polyester kolommen worden alleen als sierelementen, of functioneel als polyester leidingkokers toegepast. Met welk idee u ze ook wilt toepassen, polyester kolommen zorgen voor de uitstraling die u voor ogen heeft. En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout, metaal of beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester kolommen niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Polyester kolommen zijn licht en heel eenvoudig te monteren. Ingewikkelde, zware en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt polyester kolommen dan ook financieel zeer interessant.

Aangezien polyester onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak hoge en lastig te bereiken situaties. Dit alles maakt polyester kolommen zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

Uitstraling
Bij nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud kan, met het aanbrengen van polyester kolommen, de gevel van uw woningen of gebouw op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven. De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden uitgevoerd of worden voorzien van een laagje metaal als zink, corten of koper. Meer informatie hierover vindt u op www.Poly-Metal.nl .

Polyester kolommen zijn licht in gewicht en maken ingewikkelde detaillering overbodig!


Offerte aanvragen

polyester kolommen
Polyester kolommen als leidingkokers met schoorsteenkap.
polyester kolommen
Polyester kolommen i.c.m. polyester dakgoten.
polyester kolommen
Polyester kolommen i.c.m. polyester uitkragende dakranden .
polyester kolommen
Polyester kolommen in halfrond model.
Copyright 2015 Belder Prefab.