Renovatie inspiratie

Home » Renovatie inspiratie

Polyester dakkapellen

Polyester dakkapellen hebben vele voordelen ten opzichte van de traditionele dakkapellen. De buitenzijde is uitgevoerd in naadloos polyester, ze zijn  onderhoudsarm en hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Daardoor bent u in de toekomst vrij van kostbare onderhoudswerkzaamheden of vervelende lekkages met alle ellendige gevolgen van dien. Reken maar uit wat een besparing u dat gaat opleveren.

Ook in aanschaf kunnen polyester dakkapellen makkelijk concurreren met elk ander materiaal. Daarnaast zijn ze heel licht in gewicht en mede daardoor eenvoudig te monteren. Zowel bij nieuwbouw als renovatie is elk aansluitingsdetail heel eenvoudig uit te voeren, zodat u gegarandeerd bent van een kwalitatief hoogwaardige en waterdichte oplossing.

Bijna elke kleur en model zijn mogelijk, dus u geeft de woning precies de uitstraling die u wenst. Kortom, een polyester dakkapel is de beste keus voor de beste prijs.

renovatie_472dakkapellen

Polyester dakkapellen qua model en uitvoering niet van de originele dakkapellen te onderscheiden. De nieuwe dakkapellen gaan echter wel een levenlang mee…

PDK010-POLYESTER-DAKKAPELLEN-ZWOLLE-02

Polyester dakkapellen; elke afmeting en uitvoering op maat gemaakt en indien nodig inclusief voorziening tegen brandoverslag.

Polyester dakgoten en windveren

Polyester dakgoten hebben vele voordelen ten opzichte van andere dakgoten. Onderhoudsarm, naadloos (dus geen losse kopschotjes en mogelijke lekkage) , in bijna elke kleur leverbaar, licht in gewicht en eenvoudig te monteren. In combinatie met onze polyester windveren gaat u dan ook voor de beste oplossing.

Ook een door u ontworpen uniek model wordt door onze engineers uitgewerkt tot een (meestal) vrijdragende totaaloplossing voor nieuwbouw- of vervangingsprojecten. De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden uitgevoerd of worden voorzien van een laagje metaal als zink, corten of koper.

POLYESTER-WINDVEREN-I.C.M.-POLYESTER-DAKGOTEN

Vervangen van de bestaande houten bakgoot en dakoverstekken.

nieuwbouw_180meterRustiekegoot

Polyester dakgoten in een aangepast model, zorgen ervoor dat de woning z’n “vertrouwde uiterlijk” behoudt.

Polyester schoorsteenomkledingen

Polyester schoorsteenomkledingen zijn, zowel bij nieuwbouw als renovatie / groot onderhoud, de ideale oplossing. Door het lichte gewicht zijn ze op elke dakconstructie toe te passen.

Bij een lekkende of lelijke oude schoorsteen kunt u natuurlijk de gehele schoorsteen vervangen. Een veel eenvoudiger en voordeliger oplossing is de bestaande schoorstenen te voorzien van polyester schoorsteenomkledingen. Een gegarandeerde en waterdichte oplossing.

Desgewenst kunnen we de polyester schoorsteenomkledingen voorzien van steenstrips, waardoor deze niet van echt metselwerk zijn te onderscheiden.

POLYESTER-SCHOORSTEENOMKLEDING-VOORZIEN-VAN-STEENSTRIPS-COMPLETE-SCHOORSTEEN

Polyester schoorsteenomkledingen afgewerkt met kunststof steenstrips; in nagenoeg elk formaat en kleur te leveren.

POLYESTER-SCHOORSTEENOMKLEDING

Polyester schoorsteenomkledingen in elke kleur leverbaar.

Polyester deurluifels

Polyester deurluifels geven uw woningen de uitstraling die u voor ogen heeft. En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout en beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester deurluifels niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Bij renovatie of groot onderhoud kan, met het aanbrengen van polyester deurluifels, de gevel van uw bestaande woningen op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven.

Een gevel meer cachet geven? Belder biedt u met polyester deurluifels volledige vormvrijheid; zowel in gesloten als lichtdoorlatende toepassingen.

DSCN0438-GETRAPTE-LUIFEL

Polyester deurluifels met speciale hwa / steunbuis in kleur.

DSC01644-41-OVERSCHUIFLUIFELS-IN-2007-e1440755455387

Polyester deurluifels; eenvoudig over het bestaande beton geschoven en het resultaat is fantastisch.

Polyester kolommen en kaders

Polyester kolommen worden alleen als sierelementen, of functioneel als polyester leidingkokers toegepast. Polyester kaders als polyester omkadering, voor een enkel raamkozijn van uw woningen of voor alle kozijnen van uw complete gebouw. Met welk idee u ze ook wilt toepassen, polyester kolommen en polyester kaders zorgen voor de uitstraling die u voor ogen heeft.

En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout, metaal of beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester kaders niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Polyester kaders zijn licht en heel eenvoudig te monteren. Ingewikkelde, zware en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt polyester kaders dan ook financieel zeer interessant.

POLYESTER-KOLOMMEN-I.C.M.-POLYESTER-DAKGOTEN

Polyester kolommen, in combinatie met polyester dakgoten; uiterst eenvoudig uw woningen compleet gerestyled…

POLYESTER-KADERS-ROOSENDAAL-hoge-foto

Polyester kaders; lichtgewicht oplossing voor een compleet nieuwe gevel.

Polyester lichtgewicht balkons

Polyester balkons zijn door hun geringe gewicht uitermate geschikt bij toepassingen waar geen zware betonnen constructies mogelijk zijn. Bij nieuwbouw, maar vooral bij renovatie of groot onderhoud, bieden lichtgewicht polyester balkons dan ook grote mogelijkheden.

Onze polyester balkons kunnen in vele variaties worden uitgevoerd. Dat is handig bij nieuwbouw, maar vooral bij het vervangen van bestaande balkons. Zo kunnen we de opbouw aanpassen aan de oplegging. Rondom of een punt oplegging. Grote of kleine overspanningen en voorzien van een houten draagconstructie of een vulling met PUR of PIR schuim.

Daarbij kunnen ze geleverd worden met een gladde buitenzijde of juist in structuur, maar wel altijd voorzien van een “anti-slip” toplaag.

PBA006-LICHTGEWICHT-POLYESTER-BALKONS-EN-BALKONKASTEN-CLOSE-UP

Polyester balkons i.c.m. polyester balkonkasten. 

TRAPEZIUM-MULDER-ZAANDAM

Polyester balkons, uitgevoerd met geïntegreerde balusterankers en montagevoorzieningen.

Polyester koudebrugelementen

Polyester koudebrugelementen zijn de ideale oplossing wanneer u problemen heeft met detailleringen bij oudere gebouwen, waarbij de betonnen vloeren en/of wanden doorlopen tot in de buitengevel. Voornamelijk bij vloeren is dit het geval en dit zorgt nagenoeg altijd tot problemen. Dit uit zich in koude die uitstraalt, maar bijna altijd geeft dit ook vochtproblemen.

In bijna alle gevallen kan dit heel eenvoudig worden opgelost door aan de buitenzijde polyester koudebrugelementen aan te brengen. Polyester heeft het voordeel dat het in elke vorm kan worden gemaakt en bovendien heel eenvoudig kan worden voorzien van isolatie. In ons geval wordt hoogwaardige PUR of PIR schuim toegepast. Dikte en type schuim zijn afhankelijk van de betreffende eisen welke aan een bepaalde situatie worden gesteld. U kunt echt alle kanten op.

PKBE005-POLYESTER-KOUDEBRUGELEMENTEN-COMPLETE-GEVEL-BEVERWIJK-CLOSE-UP

Polyester koudebrugelementen lossen rondom het hele gebouw uw problemen op.

PKBE002-POLYESTER-KOUDEBRUGELEMENTEN-POLYESTER-DAKRANDEN

Polyester koudebrugelementen sluiten naadloos aan op uw wensen; ook qua uitstraling.

Polyester overzetdakranden en gootbekleding

Polyester overzetdakranden zijn de ideale oplossing voor onderhoud aan uw platte daken. Of het nu gaat om bergingen bij uw woningen of het dak van uw appartementencomplex.  Als het dak onderhoud nodig heeft, zoals het vervangen van de dakbedekking en ook de boeidelen zijn niet meer in heel goede staat, dan bieden polyester overzetdakranden uitkomst. De bestaande daktrim en boeideel kunnen blijven zitten. U monteert de polyester overzetdakranden eenvoudig over de oude situatie heen. Indien gewenst kunnen de polyester overzetdakranden worden voorzien van isolatie, zodat ze ook dienst doen als polyester koudebrugelement.

Polyester dakranden kunnen ook worden toegepast als polyester gootbekleding. Het principe blijft hetzelfde: u monteert gewoon over de bestaande goot heen.

POLYESTER-OVERZETDAKRANDEN-ALS-POLYESTER-GOOTBEKLEDING

Polyester gootbekleding; in een mum van tijd is uw goot weer als nieuw…!

POLYESTER-OVERZETBOEIDELEN

Polyester overzetdakranden; direct te monteren over het bestaande boeideel en daktrim.

Belder