Een composiet gevel: onbeperkte vormvrijheid

Home » Composiet gevels

Een composiet gevel geeft een gebouw de uitstraling die u voor ogen heeft. Door het lichte gewicht en de vele mogelijkheden aan vormen en stijlen, zijn vele ideeën gemakkelijk te realiseren. Materialen zoals hout en beton zorgen al snel voor beperkingen, zoals veel onderhoud, het onhandige gewicht en weinig keuze op het gebied van vormgeving.

Toepassingen

Rabobank_Heereveen

Alle “polyester vinnen” aan de Rabobank te Heerenveen.

DSC02160

Het koper van Poly-Metal is niet van echt te onderscheiden.

COMPOSIET-GEVELS-GOUDSOUK-DE-BAZAAR-BEVERWIJK

Alle “gouden panelen” van de Goudsouk in Beverwijk

COMPOSIET-GEVELS-INNTEL-HOTEL-ZAANDAM

Inntel hotel te Zaandam: alles wat wit is (behalve de kozijnen), is polyester.

Film Belder 'How it's done' | RTL-Z

Ook maatwerk polyester producten?

Bel ons voor de mogelijkheden!

De vele voordelen van de composiet gevel

Een composiet gevel is licht en vaak eenvoudig te monteren. Lastige en dure achterconstructies zijn daarom niet nodig wanneer je voor dit type gevel kiest. Dit maakt hem financieel ook aantrekkelijk voor u en uw klanten. Aangezien composiet onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook op lange termijn een enorme besparing op. Dit betekent ook: nauwelijks tot geen onderhoud op vaak hoge en lastig te bereiken punten. Dit alles maakt composiet gevels, zowel qua aanschaf als toekomstige investering, de beste keuze voor de beste prijs.

Geef constructies een extra stijlvol uiterlijk

Met het aanbrengen van composiet gevels kan uw gebouw op een hele eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht krijgen. Dit geldt bij zowel nieuwbouw als renovatie en groot onderhoud. Zelfs 3D-vormen zijn door ons te leveren!

Focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Het composietmateriaal van Belder is extreem duurzaam en onderhoudsarm, wat ook de mogelijkheid biedt om met geringe dikte hoge isolatiewaarden te halen. Belder uit Wieringerwerf, Noord-Holland, heeft al meer dan 30 jaar maatschappij en milieu hoog in het vaandel staan. Bel naar 0227 513 900 voor meer informatie en een offerte of stuur ons een e-mail. U kunt ons uiteraard ook vragen naar de mogelijkheden voor kunststof producten op maat, zoals dakkapellen en dakgoten.

Bel mij terug

Heeft u een vraag over onze producten en / of diensten? Onze professionals staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
Belder