Kunststof dakkapel

Home » Kunststof dakkapel

Wilt u uw klanten een kunststof dakkapel van hoge kwaliteit aanbieden? Dan zijn wij van Belder in Wieringerwerf u graag van dienst! Met meer dan 30 jaar ervaring leveren wij polyester producten op maat. Kunststof dakkapellen geven ieder pand een zeer stijlvolle toevoeging. Een dakkapel van kunststof is namelijk niet alleen heel fraai, maar brengt vanwege zijn materiaal ook nog eens vele voordelen met zich mee.

  • Projectgebonden productontwikkeling
  • Korte levertijden
  • Scherpe prijzen

Een kunststof dakkapel: praktisch en luxueus

Kunststof dakkapellen hebben als voordeel dat ze erg snel geplaatst kunnen worden. Dit komt vooral omdat ze licht van gewicht en eenvoudig te monteren zijn. Bovendien zijn ze gemaakt van naadloos polyester, waardoor de kans op lekkages op lange termijn nihil is. Vergeet dus onhandige onderhoudswerkzaamheden die na verloop van tijd vaak nodig zijn; de levensduur van een polyester dakkapel is uitzonderlijk lang! Dit zal u veel besparing opleveren, naast het feit dat onze kunststof dakkapellen een scherpe prijs hebben en u ze voordelig kunt aanbieden. Kunststof dakkapellen zijn bij ons in vele soorten, stijlen en maten verkrijgbaar. Een prefab polyester dakkapel wordt bovendien compleet met kozijn aangeboden. Enkele resultaten kunt u alvast bekijken in ons portfolio.

Kunststof dakkapellen

Snel geleverde en scherp geprijsde producten op maat bij Belder in Wieringerwerf

Wij bieden ook projectgebonden productontwikkeling als optie, zodat materialen altijd naar wens door u geleverd kunnen worden aan uw klanten. Duurzaamheid vinden we bij Belder enorm belangrijk, wat u terug kunt zien in onze polyester prefab producten. Dit geldt dus ook voor de kunststof dakgoot op maat. Bel naar 0227 513 900 voor meer informatie en vraag een offerte aan. Dit is ook mogelijk per e-mail. Wij zijn u graag van dienst!

renovatie_6300meterdakgoot