Kunststof dakgoot

Home » Kunststof dakgoot

Wilt u als bedrijf de beste kunststof dakgoot aanbieden? Belder – gevestigd in Wieringerwerf – levert u kunststof dakgoten van de beste kwaliteit. Al meer dan 30 jaar specialiseren wij ons in de ontwikkeling van de meest praktische, stijlvolle en duurzame polyester producten. Een dakgoot van kunststof valt daarom gegarandeerd in de smaak bij u en uw klanten; u kunt ze altijd de materialen bieden die ze voor ogen hebben.

  • Projectgebonden productontwikkeling
  • Korte levertijden
  • Scherpe prijzen

Kunststof dakgoten brengen alleen maar voordelen met zich mee

Men staat er niet snel bij stil hoeveel profijt je kunt hebben van een kunststof of polyester dakgoot. Ten eerste zijn ze onderhoudsarm: uw bedrijf en klanten zullen niet te maken krijgen met tijdrovende en dure reparaties of schilderbeurten. Lekkage is, vooral omdat ze volledig naadloos zijn, dan ook volledig uitgesloten. Ten tweede zijn kunststof goten erg duurzaam en daarom op lange termijn erg voordelig. Maar ook op korte termijn heeft u en uw klant er financieel profijt van. Een prefab kunststof dakgoot van Belder, leverbaar in vele kleuren, is namelijk altijd gemakkelijk te monteren. Licht in gewicht en ongevoelig voor extreme weersomstandigheden; kunststof dakgoten hebben talloze gunstige kenmerken! Bekijk het resultaat alvast ons portfolio.

dakgoot

Belder in Wieringerwerf is al jarenlang een specialist in polyester

Wij leveren als gerenommeerd producent de beste prefab kunststof dakgoten op maat, met zorg voor milieu en maatschappij als belangrijk oogmerk. U kunt van ons altijd een snelle levering en een vakkundig contactpersoon verwachten. Projectgebonden productontwikkeling is bij ons ook mogelijk. We overleggen graag met u over de mogelijkheden, ook bijvoorbeeld voor een composiet dakgoot. Bel naar 0227 513 900, of vraag direct een offerte aan per e-mail.

Kunststof goten