tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// Een gevel met cachet door polyester deurluifels

Polyester deurluifels van Belder geven woningen de uitstraling die u voor ogen heeft. Door het lichte gewicht en de enorme keuzemogelijkheden aan vormen en stijlen is zowat elk idee realiseerbaar. Waar u bij traditionele materialen zoals hout en beton tegen beperkingen aan loopt, heeft u dit bij polyester deurluifels niet. Maak kennis met de mogelijkheden die de grondstof polyester te bieden heeft!

Nog een belangrijke overweging: een prefab polyester deurluifel is in aanschaf én onderhoud altijd kostenbesparend!


Offerte aanvragen

Polyester deurluifels creëren een scala aan mogelijkheden

Onderhoud, het onhandige gewicht en beperkingen op het gebied van vormgeving, traditionele deurluifels zorgen al snel voor een hoop belemmeringen. Polyester deurluifels zijn met hun uitstekende duurzaamheid en lichte gewicht een goed alternatief. Zelfs 3D- gebogen vormen zijn mogelijk, zodat ze perfect binnen de gewenste vorm passen. Zowel gesloten als lichtdoorlatende toepassingen zijn leverbaar. Bij renovatie of groot onderhoud kunnen de gevels van uw bestaande woningen in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht krijgen. Eenvoudig en voordelig, daar kun je bij de polyester deurluifels van Belder op rekenen! Bekijk een aantal van onze deurluifels in ons portfolio.

Een totaaloplossing als resultaat

Om snel te kunnen monteren, passen onze engineers altijd een geïntegreerd ophangsysteem toe. Een zelfdragend prefab product dus! De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden uitgevoerd of worden voorzien van een laagje metaal zoals zink, cortenstaal of koper. . Wij ontwikkelen ook projectgebonden producten. Informeer naar de mogelijkheden en bel naar 0227 513 900 of vraag direct een offerte aan per e-mail.

  • Projectgebonden ontwikkeling
  • Gerenommeerd producent
  • Uitsluitend aan bedrijven

Heeft u vragen of wil u vrijblijvend contact opnemen?

Contact opnemen

Belder Prefab B.V.
Hoekvaartweg 19
1771 RP Wieringerwerf

tel: 0227 513 900
e-mail: info@belder.nl

polyester deurluifels
Polyester deurluifel en erkerdak.
polyester deurluifel
Polyester overschuifluifel met links de bestaande luifel.
polyester deurluifel
Gebogen polyester entreeluifel bij winkelcentrum.
polyester deurluifel
Model P1-vlak met lichtpunt.

Copyright 2015 Belder Prefab.