Een gevel met cachet door polyester deurluifels

Home » Polyester deurluifels

Polyester deurluifels van Belder uit Wieringerwerf, Noord-Holland, geven woningen de uitstraling die u voor ogen heeft. Door het lichte gewicht en de enorme keuzemogelijkheden aan vormen en stijlen is zowat elk idee realiseerbaar. Waar u bij traditionele materialen zoals hout en beton tegen beperkingen aan loopt, heeft u dit bij polyester deurluifels niet. Maak kennis met de mogelijkheden die de grondstof polyester te bieden heeft!

Toepassingen

nieuwbouw_50polyesterluifels_erkerdak

Polyester deurluifel en erkerdak.

DSC01644-41-OVERSCHUIFLUIFELS-IN-2007-e1440755455387

Polyester overschuifluifel met links de bestaande luifel.

nieuwbouw_27gebogenluifels

Gebogen polyester entreeluifel bij winkelcentrum.

P1-VLAK-MET-LP

Model P1-vlak met lichtpunt.

Film Belder 'How it's done' | RTL-Z

Ook maatwerk polyester producten?

Bel ons voor de mogelijkheden!

Polyester deurluifels creëren een scala aan mogelijkheden

Onderhoud, het onhandige gewicht en beperkingen op het gebied van vormgeving, traditionele deurluifels zorgen al snel voor een hoop belemmeringen. Polyester deurluifels zijn met hun uitstekende duurzaamheid en lichte gewicht een goed alternatief. Zelfs 3D- gebogen vormen zijn mogelijk, zodat ze perfect binnen de gewenste vorm passen. Zowel gesloten als lichtdoorlatende toepassingen zijn leverbaar. Bij renovatie of groot onderhoud kunnen de gevels van uw bestaande woningen in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht krijgen. Eenvoudig en voordelig, daar kun je bij de polyester deurluifels van Belder op rekenen! Bekijk een aantal van onze deurluifels in ons portfolio.

Een totaaloplossing als resultaat

Om snel te kunnen monteren, passen onze engineers altijd een geïntegreerd ophangsysteem toe. Een zelfdragend prefab product dus! De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden uitgevoerd of worden voorzien van een laagje metaal zoals zink, cortenstaal of koper. Wij ontwikkelen ook projectgebonden producten, of het nu gaat om deurluifels of andere polyester producten als windveren en dakgoten. Informeer naar de mogelijkheden en bel naar 0227 513 900 of vraag direct een offerte aan per e-mail.

Bel mij terug

Heeft u een vraag over onze producten en / of diensten? Onze professionals staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
Belder