tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// POLYESTER DEURLUIFELS

/// Een gevel met cachet door polyester deurluifels

Polyester deurluifels geven uw woningen de uitstraling die u voor ogen heeft. En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout en beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester deurluifels niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk. Bij renovatie of groot onderhoud kan, met het aanbrengen van polyester deurluifels, de gevel van uw bestaande woningen op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven.

Een gevel meer cachet geven? Belder biedt u met polyester deurluifels volledige vormvrijheid; zowel in gesloten als lichtdoorlatende toepassingen.

Totaaloplossing
Om snel te kunnen monteren, werken onze engineers altijd naar een geïntegreerd ophangsysteem; een zelfdragend product dus. De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden uitgevoerd of worden voorzien van een laagje metaal als zink, corten of koper. Meer informatie hierover vindt u op www.Poly-Metal.nl .

Nog een belangrijke overweging: een prefab polyester deurluifel is in aanschaf én onderhoud altijd kostenbesparend!

Offerte aanvragen

polyester deurluifels
Polyester deurluifel en erkerdak.
polyester deurluifel
Polyester overschuifluifel met links de bestaande luifel.
polyester deurluifel
Gebogen polyester entreeluifel bij winkelcentrum.
polyester deurluifel
Model P1-vlak met lichtpunt.
Copyright 2015 Belder Prefab.