tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// POLYESTER WINDVEREN

/// Polyester windveren

Polyester windveren zijn, zowel bij nieuwbouw als renovatie / groot onderhoud, de ideale oplossing. Door het lichte gewicht zijn ze op elke achterconstructie toe te passen. Polyester windveren zijn licht en heel eenvoudig te monteren. Ingewikkelde en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt polyester windveren  dan ook financieel zeer interessant. Aangezien polyester onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak lastig te bereiken situaties. Dit alles maakt polyester windveren zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

Bovendien zijn polyester windveren in bijna elke kleur leverbaar.

Bij renovatie of groot onderhoud kan, met het aanbrengen van polyester windveren, de gevel van uw woningen of gebouw op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven.

Eigenschappen
De unieke producteigenschappen van polyester zullen u verbazen. Het is licht, enorm sterk en niet onderhevig aan weersinvloeden.

Met prefab polyester windveren nooit meer schilderen op lastig te bereiken plaatsen!


Offerte aanvragen

polyester windveren
Polyester windveren i.c.m. polyester VG-Goten.
polyester windveren
Polyester windveren i.c.m. polyester LG-Goten.
polyester windveren
Groot onderhoud polyester windveren en dakgoten.
polyester windveren
De bestaande dakgoten en windveren worden vervangen door polyester van Belder.
Copyright 2015 Belder Prefab.