tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// Polyester dakgoten, al decennialang betrouwbaar

Een polyester dakgoot heeft vele voordelen ten opzichte van andere dakgoten. Ze zijn onderhoudsarm, naadloos (dus geen risico op losse kopschotjes en mogelijke lekkage), licht in gewicht, sterk van aard en eenvoudig te monteren. En niet onbelangrijk: een polyester dakgoot is ongevoelig voor extreme weersinvloeden zoals vorst, hittegolven en zware regenbuien. Ze hebben dan ook een zeer lange levensduur, waar de lage uitzetting ook een rol bij speelt. Een polyester dakgoot is voor woningen, kantoren en andere panden dus een zeer praktische, voordelige en zelfs milieubewuste aanwinst.

Prefab polyester dakgoten zijn ook milieutechnisch de meest verantwoorde keuze!


Offerte aanvragen

De polyester dakgoot van het model LG

Wanneer u kiest voor polyester dakgoten van het model LG, dan kunt u uw klanten heel goed van dienst zijn. Dit type polyester dakgoot hoeft namelijk nooit meer geschilderd te worden, wat over het algemeen een uiterst lastige en kostbare klus is. Bij de bouw worden er bovendien een hoop kosten bespaard, dit geldt ook voor de lange termijn. U kunt dus spreken van een win-winsituatie! Al deze voordelen maken polyester dakgoten de beste keuze voor de beste prijs, op het gebied van zowel de aanschaf als de toekomstige investeringen. Bekijk het resultaat alvast ons portfolio.

Een totaaloplossing als resultaat

Ook het door u ontworpen model polyester dakgoot wordt door onze engineers in de meeste gevallen uitgewerkt tot een vrijdragende totaaloplossing voor nieuwbouw- of vervangingsprojecten. De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden aangelegd of worden voorzien van een laagje metaal zoals zink, cortenstaal of koper.

Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden

Een polyester dakgoot is in zowat elke kleur leverbaar. De lengtes gaan tot 12 meter en hoeken zijn naadloos aangelamineerd. De Polyester dakgoten zijn met al hun voordelen gericht op ‘duurzaam bouwen’, waar wij bij Belder voor staan. Met onze meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van polyester garanderen wij te allen tijde maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bel naar 0227 513 900 voor al uw vragen of vraag meteen een offerte aan per e-mail.

  • Projectgebonden ontwikkeling
  • Gerenommeerd producent
  • Uitsluitend aan bedrijven

Heeft u vragen of wil u vrijblijvend contact opnemen?

Contact opnemen

Belder Prefab B.V.
Hoekvaartweg 19
1771 RP Wieringerwerf

tel: 0227 513 900
e-mail: info@belder.nl

polyester dakgoten
Polyester dakgoten – model LG-Goten , i.c.m. polyester windveren.polyester dakgoten
Polyester dakgoten – model VG-Goten , i.c.m. polyester windveren.polyester dakgoten
Polyester LG-Goten , met aansluiting op polyester windveren middels speciaal kopschot.polyester dakgoten
Groot onderhoud polyester dakgoten en windveren..

Copyright 2015 Belder Prefab.