Polyester dakgoten, al decennialang betrouwbaar

Home » Polyester dakgoten

Polyester dakgoten

Polyester dakgoten hebben vele voordelen ten opzichte van andere dakgoten. Ze zijn onderhoudsarm, naadloos (dus geen risico op losse kopschotjes en mogelijke lekkage), licht in gewicht, sterk van aard en eenvoudig te monteren. En niet onbelangrijk: een polyester dakgoot is ongevoelig voor extreme weersinvloeden zoals vorst, hittegolven en zware regenbuien. Ze hebben dan ook een zeer lange levensduur, waar de lage uitzetting ook een rol bij speelt. Een polyester dakgoot van Belder uit Wieringerwerf is voor woningen, kantoren en andere panden dus een zeer praktische, voordelige en zelfs milieubewuste aanwinst.

Polyester dakgoten van het model LG

Wanneer u kiest voor polyester dakgoten van het model LG, dan kunt u uw klanten heel goed van dienst zijn. Dit type dakgoot hoeft namelijk nooit meer geschilderd te worden, wat over het algemeen een uiterst lastige en kostbare klus is. Bij de bouw worden er bovendien een hoop kosten bespaard, ook op de lange termijn. U kunt dus spreken van een win-winsituatie! Al deze voordelen maken polyester dakgoten van Belder de beste keuze voor projecten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, en dat voor de beste prijs. Bekijk het resultaat alvast ons portfolio.

Toepassingen

POLYESTER-GOTEN-POLYESTER-GOTEN-MODEL-LG-GOTEN1

Polyester dakgoten – model LG-Goten , i.c.m. polyester windveren

POLYESTER-VG-GOTEN-I.C.M.-POLYESTER-WINDVEREN

Polyester dakgoten – model VG-Goten , i.c.m. polyester windveren.

POLYESTER-GOTEN-POLYESTER-GOTEN-MODEL-LG-GOTEN-AANSLUITING-WINDVEER

Polyester LG-Goten, met aansluiting op polyester windveren middels speciaal kopschot.

renovatie_6300meterdakgoot

Groot onderhoud polyester dakgoten en windveren.

Film Belder 'How it's done' | RTL-Z

Ook maatwerk polyester producten?

Bel ons voor de mogelijkheden!

Een totaaloplossing als resultaat

Ook het door u ontworpen model polyester dakgoot wordt bij onze groothandel in de meeste gevallen uitgewerkt tot een vrijdragende totaaloplossing voor nieuwbouw- of vervangingsprojecten. De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden aangelegd of worden voorzien van een laagje metaal zoals zink, cortenstaal of koper.

Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden

Een polyester dakgoot is in zowat elke kleur leverbaar. De lengtes gaan tot 12 meter en hoeken zijn naadloos aangelamineerd. De polyester dakgoten zijn met al hun voordelen gericht op ‘duurzaam bouwen’, waar wij bij Belder voor staan. Als specialist met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van polyester, garanderen wij te allen tijde maatwerk van de hoogste kwaliteit. U kunt ook bij ons terecht voor maatwerk voor andere polyesterproducten, of het nu gaat om een dakgoot, dakkapel of compleet polyester dak. Bel naar 0227 513 900 voor al uw vragen of vraag meteen een offerte aan via info@belder.nl.

Bel mij terug

Heeft u een vraag over onze producten en / of diensten? Onze professionals staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
Belder