Polyester dakkapellen: praktisch en duurzaam

Home » Polyester dakkapellen

Polyester dakkapellen

Wilt u een polyester dakkapel monteren bij uw klanten in Noord-Holland? Bij Belder uit Wieringerwerf vindt u complete dakkapellen van polyester van hoogwaardige kwaliteit. Een polyester dakkapel is een perfecte vervanger voor een traditionele dakkapel. Polyester is namelijk een materiaal dat veel voordelen met zich meebrengt. Bij Belder weten we raad met allerlei producten van polyester, zodat u en uw klanten de beste kwaliteit geleverd krijgen. Scherp geprijsd, gemakkelijk om mee te werken en zeer duurzaam. Hier kunnen u en uw klanten op rekenen!

Toepassingen

POLYESTER-DAKKAPELLEN-GROOT-ONDERHOUD-ENSCHEDE

Dakkapellen in 2 delen, inclusief polyester paneel en boeideel. Speciaal koppel-detail tegen brandoverslag. 

renovatie_472dakkapellen

Groot onderhoud te Zwolle. Uitvoering “als bestaand”.

nieuwbouw_7specialedakkapellen

Halfronde dakkapellen, project Broek op Langedijk.

POLYESTER-DAKKAPELLEN-SPECIAAL-MODEL

Dakkapellen project Almere, bijna elk model is te realiseren.

Film Belder 'How it's done' | RTL-Z

Ook maatwerk polyester producten?

Bel ons voor de mogelijkheden!

De vele voordelen van een polyester dakkapel voor uw klanten in Noord-Holland

Duurzaamheid heeft Belder uit Noord-Holland hoog in het vaandel staan en dat ziet u terug in iedere polyester dakkapel die wij leveren. De buitenzijde is uitgevoerd in naadloos polyester, ze zijn onderhoudsarm en hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Daardoor zijn uw klanten in de toekomst vrij van kostbare onderhoudswerkzaamheden of vervelende lekkages met alle vervelende gevolgen van dien. Daarnaast zijn de polyester dakkapellen heel licht in gewicht en daardoor eenvoudig te monteren. Zowel bij nieuwbouw als renovatie is elk aansluitingsdetail heel eenvoudig uit te voeren, zodat u kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardige en waterdichte oplossing. Enkele resultaten van succesvol geplaatste polyester dakkapellen, onder andere in de regio Noord-Holland, kunt u alvast bekijken in ons portfolio.

Al jarenlang ervaring met polyester materialen

Uw polyester dakkapel leveren wij snel in de regio Noord-Holland, tegen een zeer scherpe prijs en in nagenoeg elke kleur en maat die u wenst. Bovendien ontwikkelen wij de producten projectgebonden, zodat alles op maat is en efficiënt kan worden toegepast. Profiteer van onze service die wij al meer dan 30 jaar met veel passie verlenen. Bij ons kunt u tevens terecht voor onder meer polyester dakgoten en windveren. Bel naar 0227 513 900 voor al uw vragen of vraag meteen een offerte aan via info@belder.nl.

Bel mij terug

Heeft u een vraag over onze producten en / of diensten? Onze professionals staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
Belder