tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// Polyester dakkapellen: praktisch en duurzaam

Een polyester dakkapel is een perfecte vervanger voor een traditionele dakkapel. Polyester is namelijk een materiaal dat veel voordelen met zich meebrengt. Bij Belder weten we raad met allerlei producten van polyester, zodat u en uw klanten de beste kwaliteit geleverd krijgen. Scherp geprijsd, gemakkelijk om mee te werken en zeer duurzaam. Hier kunnen u en uw klanten op rekenen!
Groot voordeel: door het witte dakvlak, is het koeler in de zomer!

Een prefab polyester dakkapel is ook milieutechnisch de meest verantwoorde keuze!


Offerte aanvragen

De vele voordelen van de polyester dakkapel

Duurzaamheid heeft Belder hoog in het vaandel staan en dat zie je terug in onze polyester dakkapellen. De buitenzijde is uitgevoerd in naadloos polyester, ze zijn onderhoudsarm en hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Daardoor zijn uw klanten in de toekomst vrij van kostbare onderhoudswerkzaamheden of vervelende lekkages met alle vervelende gevolgen van dien. Daarnaast zijn de polyester dakkapellen heel licht in gewicht en daardoor eenvoudig te monteren. Zowel bij nieuwbouw als renovatie is elk aansluitingsdetail heel eenvoudig uit te voeren, zodat u kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardige en waterdichte oplossing. Enkele resultaten kunt u alvast bekijken in ons portfolio.

Al jarenlang ervaring met polyester materialen

Polyester dakkapellen leveren wij snel, tegen een zeer scherpe prijs, in nagenoeg elke kleur en maat die u wenst. Bovendien ontwikkelen wij de producten projectgebonden, zodat alles op maat is en efficiënt kan worden toegepast. Profiteer van onze service, die wij al meer dan 30 jaar met veel passie verlenen. Bel naar 0227 513 900 voor al uw vragen of vraag meteen een offerte aan per e-mail.

  • Projectgebonden ontwikkeling
  • Gerenommeerd producent
  • Uitsluitend aan bedrijven

Heeft u vragen of wil u vrijblijvend contact opnemen?

Contact opnemen

Belder Prefab B.V.
Hoekvaartweg 19
1771 RP Wieringerwerf

tel: 0227 513 900
e-mail: info@belder.nl

polyester dakkapellen
Dakkapellen in 2 delen, inclusief polyester paneel en boeideel. Speciaal koppel-detail tegen brandoverslag. polyester dakkapellen
Groot onderhoud te Zwolle. Uitvoering “als bestaand” .polyester dakkapellen
Halfronde dakkapellen, project Broek op Langedijk.polyester dakkapellen
Dakkapellen project Almere, bijna elk model is te realiseren.

Copyright 2015 Belder Prefab.