tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// POLYESTER DAKKAPELLEN

/// Polyester dakkapellen, een praktische en duurzame oplossing

Polyester dakkapellen hebben vele voordelen ten opzichte van de traditionele dakkapellen. De buitenzijde is uitgevoerd in naadloos polyester, ze zijn  onderhoudsarm en hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Daardoor bent u in de toekomst vrij van kostbare onderhoudswerkzaamheden of vervelende lekkages met alle ellendige gevolgen van dien. Reken maar uit wat een besparing u dat gaat opleveren.

Ook in aanschaf kunnen polyester dakkapellen makkelijk concurreren met elk ander materiaal. Daarnaast zijn ze heel licht in gewicht en mede daardoor eenvoudig te monteren. Zowel bij nieuwbouw als renovatie is elk aansluitingsdetail heel eenvoudig uit te voeren, zodat u gegarandeerd bent van een kwalitatief hoogwaardige en waterdichte oplossing.

Bijna elke kleur en model zijn mogelijk, dus u geeft de woning precies de uitstraling die u wenst. Kortom, een polyester dakkapel is de beste keus voor de beste prijs.

Wij leveren onze polyester dakkapellen in grote, maar ook kleine series. Voor enkele stuks hebben wij ook de mogelijkheid om deze, in onze speciaal hiervoor ontwikkelde uitvoering – Polyester dakkapel type Elan – aan te bieden. Meer informatie vindt u op www.elandakkapellen.nl .

Duurzaam
Zowel de zijwangen als het dakvlak is van naadloos polyester, dus een huisleven lang nooit meer schilderen of dakbedekking vervangen. De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden uitgevoerd of worden voorzien van een laagje metaal als zink, corten of koper. Meer informatie hierover vindt u op www.Poly-Metal.nl .

Groot voordeel: door het witte dakvlak, is het koeler in de zomer!

Een prefab polyester dakkapel is ook milieutechnisch de meest verantwoorde keuze!

Offerte aanvragen

polyester dakkapellen
Dakkapellen in 2 delen, inclusief polyester paneel en boeideel. Speciaal koppel-detail tegen brandoverslag. polyester dakkapellen
Groot onderhoud te Zwolle. Uitvoering “als bestaand” .polyester dakkapellen
Halfronde dakkapellen, project Broek op Langedijk.polyester dakkapellen
Dakkapellen project Almere, bijna elk model is te realiseren.
Copyright 2015 Belder Prefab.