Polyester kaders

Home » Polyester kaders

Polyester kaders

Polyester kaders als polyester omkadering. Of het nu gaat om een enkel raamkozijn van uw woningen of om alle kozijnen van uw complete gebouw, polyester kaders zorgen voor de uitstraling die u voor ogen heeft. En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout, metaal of beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester kaders niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Toepassingen

Capture

Omkadering van grote kozijn puien en “bloemkozijnen” .

POLYESTER-KADERS-POLYESTER-RAAMKADERS-ZIEKENHUIS-HAARLEM

Polyester kaders in vele vormen en kleuren mogelijk, inclusief hoekoplossing.

kader1

Polyester kaders, naadloos per kozijn in één keer te plaatsen.

kader2

Polyester kader t.p.v. “Frans balkon”.

Film Belder 'How it's done' | RTL-Z

Ook maatwerk polyester producten?

Bel ons voor de mogelijkheden!

Polyester kaders zijn licht en heel eenvoudig te monteren. Ingewikkelde, zware en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt polyester kaders dan ook financieel zeer interessant.

Aangezien polyester onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak hoge en lastig te bereiken situaties. Dit alles maakt polyester kaders zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

Uitstraling
Bij nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud kan, met het aanbrengen van polyester kaders, de gevel van uw woningen of gebouw op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven. De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden uitgevoerd of worden voorzien van een laagje metaal als zink, corten of koper. Indien u meer info over metalliseren wilt, graag bellen naar 0227-513900.

Polyester kaders zijn licht in gewicht en maken ingewikkelde detaillering overbodig!

Bel mij terug

Heeft u een vraag over onze producten en / of diensten? Onze professionals staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
Belder