tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// POLYESTER KADERS

/// Polyester kaders

Polyester kaders als polyester omkadering. Of het nu gaat om een enkel raamkozijn van uw woningen of om alle kozijnen van uw complete gebouw, polyester kaders zorgen voor de uitstraling die u voor ogen heeft. En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout, metaal of beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester kaders niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Polyester kaders zijn licht en heel eenvoudig te monteren. Ingewikkelde, zware en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt polyester kaders dan ook financieel zeer interessant.

Aangezien polyester onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak hoge en lastig te bereiken situaties. Dit alles maakt polyester kaders zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

Uitstraling
Bij nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud kan, met het aanbrengen van polyester kaders, de gevel van uw woningen of gebouw op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven. De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden uitgevoerd of worden voorzien van een laagje metaal als zink, corten of koper. Meer informatie hierover vindt u op www.Poly-Metal.nl .

Polyester kaders zijn licht in gewicht en maken ingewikkelde detaillering overbodig!


Offerte aanvragen

polyester kaders
Omkadering van grote kozijn puien en “bloemkozijnen” .
polyester kaders
Polyester kaders in vele vormen en kleuren mogelijk, inclusief hoekoplossing.
polyester kaders
Polyester kaders, naadloos per kozijn in één keer te plaatsen.
polyester kaders
Polyester kader t.p.v. “Frans balkon” .
Copyright 2015 Belder Prefab.