Nieuwbouw inspiratie

Home » Nieuwbouw inspiratie

Nieuwbouw inspiratie

Composiet gevels

Composiet gevels geven uw gebouw de uitstraling die u voor ogen heeft. En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout, metaal of beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij composiet gevels niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Composiet gevels zijn licht en meestal eenvoudig te monteren. Ingewikkelde, zware en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt composiet gevels dan ook financieel zeer interessant. Aangezien composiet onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak hoge en lastig te bereiken situaties. Dit alles maakt composiet gevels zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

Liong Lie; architecten; Beverwijk; Bazaar; © Hannah Anthonysz 2015

De composiet gevels van de Goudsouk op De Bazaar in Beverwijk; “een gouden project”.

COMPOSIET-GEVELS-INNTEL-HOTEL-ZAANDAM

Composiet gevels; ontwerpen met (bijna) grenzeloze vormvrijheid.

Polyester dakgoten en windveren

Polyester dakgoten hebben vele voordelen ten opzichte van andere dakgoten. Onderhoudsarm, naadloos (dus geen losse kopschotjes en mogelijke lekkage) , in bijna elke kleur leverbaar, licht in gewicht en eenvoudig te monteren. In combinatie met onze polyester windveren gaat u dan ook voor de beste oplossing.

Als u kiest voor onze polyester dakgoten model LG-Goten, dan heeft u naast het voordeel van de enorme kostenbesparing bij de bouw, ook een heel goed verhaal naar de bewoners van de woningen. De polyester goten hoeven namelijk nooit meer geschilderd te worde, wat bij dit model goten een uiterst lastige en kostbare klus is. Voor alle partijen een win-win situatie dus.

POLYESTER-GOTEN-POLYESTER-GOTEN-MODEL-LG-GOTEN-HOEKOPLOSSING-BOERDERIJKAP

Polyester dakgoten “jaren 30-stijl” . Uw meerwaarde: uiterst fraai en voordelig in aanschaf en onderhoud.

PDG012-POLYESTER-DAKGOTEN-GOTEN-EN-WINDVEREN-HHW

Polyester dakgoten en windveren zijn eenvoudig te monteren en ongevoelig voor weersinvloeden.

Polyester dakkapellen

Polyester dakkapellen hebben vele voordelen ten opzichte van de traditionele dakkapellen. De buitenzijde is uitgevoerd in naadloos polyester, ze zijn  onderhoudsarm en hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Daardoor bent u in de toekomst vrij van kostbare onderhoudswerkzaamheden of vervelende lekkages met alle ellendige gevolgen van dien. Reken maar uit wat een besparing u dat gaat opleveren.

Ook in aanschaf kunnen polyester dakkapellen makkelijk concurreren met elk ander materiaal. Daarnaast zijn ze heel licht in gewicht en mede daardoor eenvoudig te monteren. Zowel bij nieuwbouw als renovatie is elk aansluitingsdetail heel eenvoudig uit te voeren, zodat u gegarandeerd bent van een kwalitatief hoogwaardige en waterdichte oplossing.

PDK010-POLYESTER-DAKKAPELLEN-ZWOLLE-02

Polyester dakkapellen, met geprofileerd boeideel.

slider_gebogendakkapel

Polyester dakkapellen, in dit geval als alternatief op zink : DUURZAAM en veel voordeliger…

Polyester deurluifels

Polyester deurluifels geven uw woningen de uitstraling die u voor ogen heeft. En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout en beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester deurluifels niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Om snel te kunnen monteren, werken onze engineers altijd naar een geïntegreerd ophangsysteem; een zelfdragend product dus. De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden uitgevoerd of worden voorzien van een laagje metaal als zink, corten of koper. 

renovatie_134luifels-e1444912860484

Polyester deurluifels, in elk gewenst model en kleur leverbaar.

PL011-POLYESTER-DEURLUIFELS-POLYESTER-GEVELBAND

Polyester deurluifels geven uw woningen nog net iets meer uitstraling.

Polyester uitkragende dakranden

Polyester uitkragende dakranden geven uw gebouw de uitstraling die u voor ogen heeft. Nagenoeg elk model en kleur is leverbaar…!

Polyester uitkragende dakranden zijn licht en heel eenvoudig te monteren. Ingewikkelde, zware en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt polyester uitkragende dakranden dan ook financieel zeer interessant.

Aangezien polyester onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak hoge en lastig te bereiken situaties. Dit alles maakt polyester uitkragende dakranden zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

PUKD009-POLYESTER-UITKRAGENDE-DAKRANDEN-ETTEN-LEUR

Polyester dakranden geven VRIJHEID IN ONTWERP EN KLEUR !!!

PUKD010-POLYESTER-UITKRAGENDE-DAKRANDEN-ZOETERMEER

Polyester dakranden zijn licht in gewicht. Zware achterconstructies zijn overbodig.

Polyester kaders

Polyester kaders als polyester omkadering. Of het nu gaat om een enkel raamkozijn van uw woningen of om alle kozijnen van uw complete gebouw, polyester kaders zorgen voor de uitstraling die u voor ogen heeft. En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout, metaal of beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester kaders niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Met het aanbrengen van polyester kaders, kan de gevel van uw woningen of gebouw op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven. De buitenzijde kan in vrijwel elke kleur worden uitgevoerd of worden voorzien van een laagje metaal als zink, corten of koper.

PKA005-POLYESTER-KADERS-POLYESTER-RAAMKADERS-AMERSFOORT

Polyester kaders rondom de entree en raamkozijn.

POLYESTER-KADERS-POLYESTER-RAAMKADERS-MET-HOEKOPLOSSING

Polyester kaders in elke afmeting en met naadloze hoekoplossingen.

Polyester (erker-) daken

Polyester daken als polyester bergingsdaken, polyester erkerdaken of polyester entreedaken zijn door hun geringe gewicht uitermate geschikt bij toepassingen waar geen zware betonnen constructies mogelijk zijn. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie of groot onderhoud, bieden lichtgewicht  polyester daken dan ook grote mogelijkheden.

Door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout en beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester daken niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Zowel de boeidelen als het dakvlak is van naadloos polyester, dus een huisleven lang nooit meer schilderen of dakbedekking vervangen. Reken maar uit wat een besparing u dat gaat opleveren.

polyester-daken-polyester-luifel-annex-erkerdak

Polyester erkerdak annex deurluifel; geïsoleerd en voorzien van lichtpunt.

polyester-daken-polyester-bergingsdaken-vlak

Polyester bergingsdaken; geheel naar wens in elke afmeting en uitvoering. Uiterst licht en daarom ook heel geschikt voor renovatie.

Polyester kolommen

Polyester kolommen worden alleen als sierelementen, of functioneel als polyester leidingkokers toegepast. Met welk idee u ze ook wilt toepassen, polyester kolommen zorgen voor de uitstraling die u voor ogen heeft. En door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout, metaal of beton oploopt tegen bezwaren als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij polyester kolommen niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Polyester kolommen zijn licht en heel eenvoudig te monteren. Ingewikkelde, zware en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt polyester kolommen dan ook financieel zeer interessant.

Aangezien polyester onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak hoge en lastig te bereiken situaties. Dit alles maakt polyester kolommen zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

PKOL005-POLYESTER-KOLOMMEN-RONDE-KOLOMMEN

Polyester kolommen, elke vorm is eenvoudig te realiseren.

POLYESTER-KOLOMMEN-I.C.M.-POLYESTER-UITKRAGENDE-DAKRANDEN

Polyester kolommen, huizenhoog uit 1 stuk… in combinatie met polyester uitkragende dakranden.

Belder