Polyester overzetdakranden

Home » Polyester overzetdakranden

Polyester overzetdakranden zijn de ideale oplossing voor onderhoud aan uw platte daken. Of het nu gaat om bergingen bij uw woningen of het dak van uw appartementencomplex.  Als het dak onderhoud nodig heeft, zoals het vervangen van de dakbedekking en ook de boeidelen zijn niet meer in heel goede staat, dan bieden polyester overzetdakranden uitkomst. De bestaande daktrim en boeideel kunnen blijven zitten. U monteert de polyester overzetdakranden eenvoudig over de oude situatie heen. Indien gewenst kunnen de polyester overzetdakranden worden voorzien van isolatie, zodat ze ook dienst doen als polyester koudebrugelement .

Polyester dakranden kunnen ook worden toegepast als polyester gootbekleding. Uw oude goten zien er in een handomdraai uit als nieuw.

Toepassingen

POLYESTER-OVERZETBOEIDELEN-MET-HWA-UITLOOP

Polyester overzetdakranden, inclusief hwa-oplossing.

POLYESTER-OVERZETBOEIDELEN

Polyester overzetdakranden kunnen aan bijna elk detail en afmeting worden aangepast.

POLYESTER-OVERZETDAKRANDEN-ALS-POLYESTER-GOOTBEKLEDING

Als polyester gootbekleding, uw oude goten op de meest eenvoudige wijze weer als nieuw !!!

POLYESTER-OVERZETDAKRANDEN-APPARTEMENTEN-COMPLEX

Ook voor hoge gebouwen, en werkt v.v. isolatie meteen als koudebrugelement.

Film Belder 'How it's done' | RTL-Z

Ook maatwerk polyester producten?

Bel ons voor de mogelijkheden!

Polyester overzetdakranden zijn licht en heel eenvoudig te monteren. Ingewikkelde en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig. Dat maakt polyester overzetdakranden  dan ook financieel zeer interessant. Aangezien polyester onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak lastig te bereiken situaties. Dit alles maakt polyester overzetdakranden zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

Bij renovatie of groot onderhoud kan, met het aanbrengen van polyester overzetdakranden, de gevel van uw woningen of gebouw op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven.

Eigenschappen
De unieke producteigenschappen van polyester zullen u verbazen. Het is licht, enorm sterk en niet onderhevig aan weersinvloeden.

Polyester overzetdakranden kunnen direct over de bestaande constructie worden aangebracht. Dat betekent minimale montagekosten!

Bel mij terug

Heeft u een vraag over onze producten en / of diensten? Onze professionals staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
Belder