tel: 0227 - 51 39 00 | fax: 0227 - 51 39 09 | e-mail: info@belder.nl

/// NIEUWS

08 jun / 2017
Auteur: belder

Bookmark and Share

Balkonvergroting bij renovatie.

In Assen worden op dit moment 84 appartementen gerenoveerd. Onderdeel van deze renovatie is het vergroten van de bestaande balkons. Om dit te realiseren is gekozen voor een oplossing waarbij nieuwe balkons tegen de bestaande balkons worden geplaatst. Dit wordt uitgevoerd middels een stalen constructie met daarop onze lichtgewicht polyester balkons. Door te kiezen voor onze lichtgewicht polyester balkons kan een veel lichtere draagconstructie worden toegepast. De detaillering van onze lichtgewicht polyester balkons kan eenvoudig worden aangepast naar de wensen van de klant, waardoor in dit geval het nieuwe balkon volledig aansluit op het bestaande balkon. Maatwerk dus…

Onze lichtgewicht polyester balkons zijn altijd voorzien van anti-slip en in vele kleuren leverbaar.

lichtgewicht polyester balkons

lichtgewicht polyester balkons

22 mei / 2017
Auteur: belder

Bookmark and Share

Voor een Groot Onderhoud project in Emmeloord hebben we 30 stuks polyester dakkapellen geleverd. Onze polyester dakkapellen zijn geheel naadloos en daardoor gegarandeerd waterdicht. Bij ons in de fabriek worden de kozijnen al in de polyester dakkapellen gemonteerd en aan de onderzijde lood of een loodvervanger aangebracht. De polyester dakkapellen komen derhalve geheel kant en klaar op het werk aan en kunnen zo op het dak gehesen worden. Hierdoor heb je een uiterst korte montagetijd en is de dakkapel in een mum van tijd wind en waterdicht, wat vooral bij minder goed weer een uitkomst is.

polyester dakkapellen

Onze polyester dakkapellen zijn in vele modellen en in bijna elke kleur leverbaar. In dit geval was een dakkapel met een “schuine voorzijde” ontworpen. Geen enkel probleem in polyester…

polyester dakkapellen

07 apr / 2017
Auteur: belder

Bookmark and Share

Onderhoud bestaande galerijen.

In Amersfoort zijn 3 galerijen voorzien van lichtgewicht polyester balkonvloeren. Deze bestaande galerijen waren destijds uitgevoerd met delen op een balklaag. Aan de nieuwe galerijvloer werden enkele nadrukkelijke eisen gesteld. Zo moest de nieuwe vloer licht van gewicht zijn en heel belangrijk was dat de nieuwe vloer een hele goede anti-sliplaag heeft.  De lichtgewicht polyester balkonvloeren voldoen ruimschoots aan beide eisen. Daarnaast komt nog het voordeel dat er een vrije keuze is in het bepalen van de kleur. Al met al een zeer mooi, veilig en duurzaam resultaat voor opdrachtgever en bewoners.

lichtgewicht polyester balkons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belder Prefab BV levert de lichtgewicht polyester balkonvloeren exact op maat aan. Nagenoeg elke vorm en afmeting is op maat aan te leveren.

lichtgewicht polyester balkons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De negge van de deur wordt in de polyester balkonvloer meegenomen, zodat een perfecte aansluiting ontstaat….  MAATWERK !!!

lichtgewicht polyester balkons

 

 

02 dec / 2016
Auteur: belder

Bookmark and Share
Visit link

Van 6 t/m 10 februari staat Belder Prefab BV weer op de Bouwbeurs met het polyester leveringsprogramma. Prominent aanwezig op onze stand is dit jaar het Lichtgewicht polyester balkon. En dat is niet zo vreemd, want de vraag naar Lichtgewicht polyester balkons is de afgelopen tijd enorm gestegen. In deze markt mag Belder Prefab BV gerust een zeer gerenommeerde speler worden genoemd. Vele woningen en appartementen zijn voorzien van onze Lichtgewicht polyester balkons.

lichtgewicht polyester balkonslichtgewicht polyester balkons

Wij zijn uiteraard ook aanwezig met polyester dakkapellen, polyester dakgoten, enzovoorts… U kunt bij ons terecht met al uw vragen met betrekking tot polyester bouwproducten.

composiet gevels als koperen gevelelementen

Naast onze polyester bouwproducten hebben wij ook ruimte gemaakt voor Poly-Metal. Hiermee hebben wij ons gespecialiseerd in het metalliseren van elk willekeurig materiaal. Poly-Metal is hierin marktleider en wij laten u graag de mogelijkheden zien. Als u dat wilt kunt u alvast een kijkje nemen op www.poly-metal.nl .

Wij heten u van harte welkom op onze stand: Hal 7 , stand A143


Copyright 2015 Belder Prefab.