Polyester dakgoten, de nieuwe standaard…

Steeds vaker zien we, dat bij nieuwbouw en renovatie gekozen wordt voor polyester dakgoten. Dat is ook niet zo gek, omdat een polyester dakgoot niet alleen in aanschaf vaak goedkoper is, ook op de langere termijn levert een polyester dakgoot veel voordeel op. Het onderhoud aan dakgoten is in verhouding vaak duur, omdat dit op lastig te bereiken plaatsen moet worden uitgevoerd. Vooral de “jaren 30-woningen” met dakgoten met een groot overstek zijn later vaak heel lastig te onderhouden.

Met polyester dakgoten beperkt u dit onderhoud tot een minimum en behoort schilderen al helemaal tot het verleden. Als u kiest voor de polyester dakgoten van Belder Prefab BV, dan weet u zeker dat u kiest voor de beste kwaliteit. Dat begint al bij het ontwerp, vervolgens de juiste begeleiding bij werkvoorbereiding en levering of zelfs montage, en tot slot de jarenlange garantie.

POLYESTER-GOTEN-POLYESTER-GOTEN-MODEL-LG-GOTEN-AANSLUITING-WINDVEER

Polyester dakgoten hebben vele voordelen ten opzichte van andere dakgoten. Onderhoudsarm, naadloos (dus geen losse kopschotjes en mogelijke lekkage) , in bijna elke kleur leverbaar, licht in gewicht en eenvoudig te monteren. Daarnaast zijn polyester dakgoten ongevoelig voor extreme weersinvloeden en hebben daarbij ook een zeer lange levensduur.

Als u kiest voor onze polyester dakgoten model LG-Goten, dan heeft u naast het voordeel van de enorme kostenbesparing bij de bouw, ook een heel goed verhaal naar de bewoners van de woningen. De polyester goten hoeven namelijk nooit meer geschilderd te worde, wat bij dit model goten een uiterst lastige en kostbare klus is. Voor alle partijen een win-win situatie dus.

Dit alles maakt polyester dakgoten zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

POLYESTER-GOTEN-POLYESTER-GOTEN-MODEL-LG-GOTEN-HOEKOPLOSSING-BOERDERIJKAP

Polyester dakgoten kunnen worden uitgevoerd met naadloze hoekstukken en zijn leverbaar in diverse modellen en afmetingen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Grote kans dat we uw dakgoot kunnen leveren. En als het niet standaard mocht zijn, kijken we samen met u naar een passende oplossing.

CIMG0343-WINDVEER-LOOPT-IN-HOEKSTUK-GOOT
POLYESTER-WINDVEREN-I.C.M.-POLYESTER-LG-GOTEN–1024×576
Belder