Dakkapel onderhoudsvrij

Home » Dakkapel onderhoudsvrij

Vindt u het belangrijk dat een dakkapel jarenlang onderhoudsvrij blijft? Kies dan voor de polyester dakkapellen van Belder, gevestigd in Wieringerwerf! Een onderhoudsvrije dakkapel betekent niet alleen een groot financieel voordeel, maar voor de klant ook een hoop minder zorgen over reparaties in de toekomst.

  • Projectgebonden productontwikkeling
  • Korte levertijden
  • Scherpe prijzen

Wat houdt een dakkapel onderhoudsvrij?

Omdat onze dakkapellen van polyester worden gemaakt, hebben uw klanten er levenslang voordeel van. Polyester is een zeer sterke grondstof die dakkapellen en andere constructies op lange termijn vrij van lekkages houdt en betrouwbare bescherming biedt tegen alle soorten weersomstandigheden. Toekomstig onderhoud door uw klanten komt dus nauwelijks voor en dat bespaart uiteraard enorm veel kosten. We ontwikkelen een onderhoudsvrije dakkapel ook projectgebonden. Een perfect resultaat voor u en uw klanten kan dus snel worden waargemaakt! Bekijk enkele resultaten in ons portfolio.

POLYESTER-DAKKAPELLEN-GROOT-ONDERHOUD-EMMELOORD-3

Altijd de kwaliteit die u verwacht, met zorg voor mens en milieu

Met al 30 jaar ervaring garanderen wij u altijd het beste en meest duurzame materiaal. Bovendien vinden wij zorg voor milieu en maatschappij erg belangrijk en houden we ons intensief bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het leveren van 100% onderhoudsvrije dakkapellen en andere producten is dus vanuit onze visie het voornaamste doel. Bel naar 0227 513 900 voor meer informatie en vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail.

PDK010-POLYESTER-DAKKAPELLEN-ZWOLLE-02